U PV ŽBANDAJ UREĐEN PROSTOR ZA JOŠ JEDNU VRTIĆKU SKUPINU

Gradonačelnik Loris Peršurić obišao je danas novouređene prostorije u područnom dječjem vrtiću Radost u Žbandaju, u kojem je nedavno uređen prostor za još jednu vrtićku skupinu. Novi vrtić u Žbandaju otvoren je prije nekoliko godina, a kako broj djece u Poreču konstantno raste, pa tako i potreba za prostorom, ovim su zahvatom uredske prostorije u Žbandaju pretvorene u prostorije za vrtićku skupinu. Prostorije se sastoje od prostora za boravak, sanitarnog čvora i garderobe.

Za ovu su priliku mali vrtićarci iz Žbandaja za gradonačelnika i pročelnicu Upravnog odjela za društvene djelatnosti Vesnu Kordić i voditeljicu Odsjeka u odjelu Nadiju Štifanić Dobrilović pripremili prigodni zabavni program i poklone, te je inauguracija novih prostora protekla u veseloj atmosferi.  Vrtićarci su gradonačelniku uručili  prigodni poklon – grb grada koji su sami napravili.

Područni vrtić u Žbandaju sada ima tri vrtićke i dvije jasličke skupine, a ovom su investicijom prošireni kapaciteti, budući da potreba za smještajem u jaslicama i vrtićima na području Poreča stalno raste.